perjantai 9. elokuuta 2013

Kalastajaa tytöille

Osallistuinpa kerran facebookin saumanvararyhmän ompelukisaan Sawavayhin, aiheena oli tällä kertaa yllätyskangas a'la Pehemiä ja kankaasta saa tehdä mitä ikinä keksii ja omia saa lisätä. Aikaa on 2 tuntia leikata ja ommella. Valmiiksi saa vain suunnitella ja valita kaavat. Ja pussin saa avata vasta samana päivänä aamusta joten siihen asti joutuu aina jännittämään mitä siellä mahtaa olla. Tällä kertaa sieltä paljastui pinkkiä kalastajaa. Apua, mitä ihmettä siitä keksis kun meillä ei ole tyttöjä ja pala ei ollut riitävän iso itselleni?


Tälläinen siitä sitten syntyi, kaava on ob:n 4/13 Princess Castle tunika koossa 98. Tämä meni lahjaksi miehen siskon 3 vuotiaalle tytölle.


Kangasta jäi sen verran yli että jotain siitä oli vielä tehtävä ja sain tälläisen idean...


Kangas riitti just ja just helmaan ja palat hihoihin, lisäksi laitoin vähän raitoja, pinkkiä selkäpuolelle ja musta-valkoista eteen. Hihoista tein tuplahihat. Oli eka kokeilu ja helppo tehdä, aion käyttää jatkossakin. Tämä siis sama kaava kuin edellinen mutta pitkähihaisena ja koko 104. Tämäkin meni lahjaksi. Tätä en sentään toteuttanut Sawavayssa vaan jäi suosiolla seuraavaan päivään.


Kankaat:
-Kalastaja: Pehemiä-
-Valko-pinkkiraita sekä resorit: Majapuu-
Musta-valkoraita: Kestovaippakauppa-
-Keltaisen trikoon ostopaikkaa en muista-Ei kommentteja:

Lähetä kommentti